Еснаф во Хотел Континентал

Драги Еснафи,

Со задоволство ве информираме дека производите и новите колекции на Еснаф може да ги погледнете во изложбениот салон во Хотел Континентал. Се договараме за термин за посета на 070 801 661, ваш Еснаф.