Еснаф во Urban old

Драги Еснафи имаме нова локација каде ќе можете да ги купите ташните од новата колекција Heritage @esnaf_eu x @rosica_mrsik 🥰

Од денес па секој работен ден, од 11 до 15 часот, повелете во ГТЦ, до Кино Милениум, во најубавиот салон @urbanold.on ❤️