Мариа и The Countryside

@dibiaggiony, или Wonder Woman – жена која прави позитивни промени, со позитивен импакт на животот на животните, жена со прекрасна енергија и која е мојата љубов на прв поглед (овој пат во живо, претходно се заљубивме на Фб 🙈) ❤️ @thecountrysidemk е нејзиното прибежиште и извор на љубов и инспирација, мотивација ❤️
Еве вака се поддржуваат жени – спакувај ми го тоа ќе си го купам, и не ми пресметувај попуст те молам✔️
Следуваат идни соработки, со уште поголем импакт ❤️ Растеме и се развиваме заедно 🤝