Се прикажуваат сите 10 резултати

Овие производи се Heritage линијата на рачно изработени модни додатоци со современа естетика. Линијата е покрената со цел да се поттикнува зачувувањето на македонското културно наследство и да се негува традицијата на занаетот и рачната работа. Сите производи се изработени со внимание и љубов од локални артизани.

Дизајнерски колекции

Black and white pouch Манта

1 490 ден

Дизајнерски колекции

Гуна

5 900 ден

Дизајнерски колекции

Каделка

9 900 ден

Дизајнерски колекции

Каделка

9 900 ден

Дизајнерски колекции

Каделка 2 tote

5 690 ден

Дизајнерски колекции

Каделка 2 tote

5 690 ден

Дизајнерски колекции

Каделка 2 tote

5 690 ден

Дизајнерски колекции

Манта

5 900 ден

Дизајнерски колекции

Ресачка

7 490 ден

Дизајнерски колекции

Таписерија Манта

3 890 ден