Шнола резбана- потемен разбој

1 790 ден

Димензии: 18 цм- 3.5 х 6 цм.

Само 1 останати на залиха

Шнола резбана- потемен разбој

1 790 ден

SKU: 100069-6 Категорија Ознака: