Шнола резбана потемна- млада лоза

1 790 ден

Димензии: 18 цм-3 х 6 цм.

Само 1 останати на залиха

Шнола резбана потемна- млада лоза

1 790 ден

SKU: 100069-9 Категорија Ознака: