Мандала сино златна

3 490 ден

Целиот универзум во една мандала.
Мандала, во превод значи мистичен круг. Претставува мал универзум создаден со разни форми во круг, кои симболизираат дека се е поврзано. Животот не завршува, туку повторно се раѓа. Димензии: 50х40 цм.

Само 1 останати на залиха (може да се нарача повторно)

Мандала сино златна

3 490 ден

SKU: 90409 Категории , Ознака: