Уметничка слика Самовила

4 100 ден

Слика во акрилни бои со мотив самовилски сон. Додека самовилата сонува, распуштените коси стануваат едно со животинскиот и растителниот свет. Димензии: 30х30 цм.

Уметничка слика Самовила

4 100 ден

SKU: 90385 Категории , Ознака: