ДАЛИ ЗНАЕШ ДЕКА…

Филигранот со срма е специфичен вид на филигранска уметност препознатлив само за Македонија и слободно може да се каже дека е уникатен.

Разгледај дел од нашите изработки од срма

https://esnaf.eu/mk/product/filigran-od-srma-peperutka-4/

https://esnaf.eu/mk/product/filigran-od-srma-peperutka-9/