ЗА ЕСНАФ КАЖАА…

Let the world know about this place!

Thanks to Izabela we keep the handmade and realness alive!

All the best and looking forward to more!

 

 

Чувството кога она што го правиш секојдневно со голема посветеност и љубов добива признание и пофалба.

Еснаф не е само продавица за рачни изработки…

Еснаф е место кое поттикнува и прави општествени промени и баш поради тоа е омилен на сите кои сакаат да бидат дел од таа промена.

#shoplocalthinkglobal