ДАЛИ ЗНАЕШ ДЕКА…

Во минатото месингот бил многу популарен и ценет метал. Неговата вредност ја надминувала и вредноста на златото.

Денес месингот е новото злато!

За да го има постојано убавиот сјај потребно е само да се избрише со неколку капки сок од лимон.