Тамара Котевска – Незапирлива

Иницијатива со која жени двигатели поддржуваат креативни жени кои имаат предизвици во нивното секојдневие.

Тамара е ко-режисер на ,,Медена земја” и раскажува за нејзиниот најголем успех потоа. Креативна и инспиративна, со енергија која е заразна и за восхит. Нејзината поддршка е огромна за секој еден креативец. Таа вели: – Слушајте го својот инстинкт, тој е вистинското нешто.

Од неодамна стана дел од нашето семејство, создавајќи колекција во карантин. Таа е жена креативец кој во секое едно парче околу неа гледа уметност. На предметите им наоѓа креативна примена. Тамара е голем поддржувач на занаетчиите и ракотворците.

 

https://esnaf.eu/mk/product/dry-jasmine-2/

 

The vegan lamp

 

First man on earth