ЗА ЕСНАФ КАЖАА…

Првата страна на најубавите еснафски муабети нека биде исполнета со многу позитивност и креативност.

 

 

Креативноста не е хоби, таа е начин и стил на живот.

Еснаф е огромна заедница на луѓе кои делат иста љубов кон креативноста, рачната изработка, занаетот. Секој занаетчија во Еснаф има свој специфичен печат и обележје во своите изработки. Секој е уникатен и посебен, пример кој служи за инспирација на многу луѓе кои се стремат и сакаат да почнат да се занимаваат со некој занает.

 

 

#handmadestoreskopje #shoplocalthinkglobal