ЗА ЕСНАФ КАЖАА…

Вие сте чуство на ентузијазам, љубов и позитивност.

 

 

Вистинска среќа е чувството кога она што го правиш секојдневно добива внимание и пофалба!

Еснаф не е само продавничка која продава рачни изработки..

Еснаф е место кое прави општествени промени.

Tи благодариме што ја препознаваш мисијата на Еснаф и си дел од неа!

#shoplocalthinkglobal

 

 

#handmadestoreskopje